Gebraden Lamsbout Met Oosterse Smaken

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de lamsbout op een rooster boven een schaal met twee glazen water erin. Laat ongeveer 1u15 braden in de oven. Controleer geregeld of er nog water in de schaal zit. Dien de lamsbout op in schijven, overgoten met wat saus uit de ovenschaal.

Gebraden Lamsbout Met Oosterse Smaken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept