Aillade De Veau

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de schenkel in met zout en peper, en bak ze mooi bruin. Doe dan de gehakte tenen knoflook, en het paneermeel even mee. Blus de schenkels af met witte wijn en bouillon. Doe de deksel op de pan en laat alles zachtjes ong. 1 12 uur gaarsudderen, maar houdt vooral het vocht in de gaten, vul evt, bij met afwisselend kippebouillon en witte wijn. Deze schenkels smaken erg goed bij een eenvoudige risotto en een groene sla

Aillade De Veau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tete De Veau
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jus De Veau
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Steak De Veau En Paillotes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)
0 min
Bekijk recept