Kalfsvlees Parmigiana Met Mozzarella En Tomaatjes

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de schnitzel door het geklopte ei. Vermeng het broodkruim met de helft van de kaas en bekleed het vlees ermee;zet even weg. Verhit de helft van de olie in een koekpan en bak de ui en knoflook in 3 minuten zacht. Voeg de tomaten en puree, tijm en basilicum toe. Bestrooi et zout en peper. Breng langzaam aan de kook en laat 10 minuten zacht sudderen. Schep het tomatenmengsel in een ondiepe ovenschaal. Verhit de rest van de olie met de boter in een koekenpa en bak de schnitzels snel aan beide kanten goudbruin. Leg de schnitzels om en om overlappend met de kaas in de schaal met tomatensaus. Bestrooi met de rest van de kaas.. Bak zonder deksel 15 minuten in de oven. Garneer met basilicum en serveer.

Kalfsvlees Parmigiana Met Mozzarella En Tomaatjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept