Kip Met Een Korstje Van Parmezaanse Kaas

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kipfilets in de ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Verdeel de mosterd over beidekipfilets. Verdeel vervolgens het broodkruim/kaasmengsel over de kipfilets en druk het een beetje aan. Schenk de wijn rond de kipfilets. Plaats de kipfilets in het midden van de oven en laat het in ong. 20 min. lichtbruin en gaar bakken. Voor de saus: In de olie het sjalotje ong. 5 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en bouillon toevoegen en 10 min. meewarmen. Eventueel de maizena met 2 el. water mengen en dood de saus roeren en 1 min. al roerend meekoken. Creme fraiche en de mosterd door de saus roeren en op smaak brengenmet zout en peper. serveer dit samen met de kip.

Kip Met Een Korstje Van Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept