Sinterklaasrecept Poisson D'Avril

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de poonfilets in visfond met een scheut calvados. Schep het passievruchtvlees in een pannetje, bindt ze op een matig warm vuur met de losgeklopte eiwitten, bloem [eventueel gelatine] en een paar druppels citroensap. Bestrijk de poonfilets ermee. Leg de icebergsla in ovaalvorm op de borden en leg de poon erop. Bindt de mousserende wijn van het pocheervocht met 2 eidooiers en meng deze door de tomaatblokjes. De sneetjes casino bedekken met de gepocheerde tomaat. Strooi hier gehakte kervel over.

Sinterklaasrecept Poisson D'Avril is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept