Lamsfilet Gevuld Met Peperkoek.

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de peperkoek in de port. snijd de lamsfilet in het midden over de lengte net niet helemaal open. Bestrijk de binnenkant met mosterd en bestrooi met zout en peper. Pureer de peperkoek met port, pijnboompitten, tomaten en tijm, rozemarijn en olie in de keukenmachine tot een glad mengsel. Verdeel dit over de binnenkant van de lamsfilet en sluit hem af met een paar coctailprikkers. Verhit de boter en bak de filet in 5 minuten rondom bruin, bak het vlees daarna op een laag vuur in 15-20 minuten rose. Voeg eventueel een beetje water, bouillon of port toe. Kook de tortellini , prei en wortel in ruim kokend water in

4.5 minuten beetgaar. Afgieten en met boter omschudden. Snijd het vlees in mooie plakken en verdeel het over de borden. Strooi de kaas erover.

Lamsfilet Gevuld Met Peperkoek. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept