Mascarpone-Bananen Taart

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Biscuits in een gesloten plastic zakje verkruimelen (met de deegroller b.v.); In kom doen. Boter smelten, stroop erdoor roeren en mengsel door kruimels roeren. Kruimelmengsel in een ronde taartvorm (20 cm doorsnee) scheppen en met de bolle kant met een lepel stevig op de bodem en tegen de rand aandrukken. Zet 30 minuten in de koelkast. Mascarpone,slagroom en suiker door elkaar roeren. Citroensap beetje voor beetje erbij roeren. Bananen plakjes toevoegen en vulling op de taartbodem scheppen. Mooi gladstrijken. Met de kaasschaaf of dunschiller krullen van de onderkant van de repen schaven en over de taart strooien.(koele krullen: gebruik goed gekoelde chocolade en de kaasschaaf, dan krijg je de mooiste krullen) Zet de taart minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.

Mascarpone-Bananen Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept