Brussels Lof Met Ham En Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de struikjes goed schoon, pit ze uit en was ze. Laat ze uitlekken, druppel er citroensap over en zet ze op met water en zout. Kook ze gaar. laat nadien de struikjes goed uitlekken en omwikkel ieder struikje met een plakje ham. Meng een paar eetlepels geraspte kaas met een zelfde hoeveelheid paneermeel en bestrooi daarmee het gerecht, dat u vervolgens in de oven zet, waar er in 10-15 minuten een smakelijk bruin korstje op verschijnt.

Brussels Lof Met Ham En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld Brussels witloof
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Brussels lof
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten op z’n Brussels
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept