Andijvietaart

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui in de olie en voeg de andijvie met wat zout toe. Schep de groente om totdat de andijvie geslonken is. Giet de groente goed af. Beleg een ingevette ovenschaal met het bladerdeeg en druk de randjes van het deeg goed vast. Strooi er een deel van de havervlokken op en schep het grootste deel van de andijvie er op. Betrooi met een deel havervlokkenen verdeel een deel van de gehakte noten over het geheel. Schep de overige andijvie erop en beleg dit met de brieplakjes en de rest van de gehakte noten. Klop de eieren los met de slagroom, peper en het kruidenzout en giet dit mengsel over de schotel. Strooi er de rest van de havervlokken op en bak de schotel 35-40 minute in de voorverwarmde oven.

Andijvietaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvietaart met rookworst
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart met cashewnoten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgse Andijvietaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart met roquefort en walnoten
0 min
Bekijk recept

Andijvietaart met rookworst
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart met cashewnoten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgse Andijvietaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvietaart met roquefort en walnoten
0 min
Bekijk recept