Eend Met Whisky

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky. De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven. De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken. Het tweede glas opdrinken en de eend in de oven zetten. Na 20 minuten de oven op 200 graden zeten en 2 glaven vubben met whisky. De glaven opdlinken en de scherven van et eeiste glas oplaapen. Nog een haiff glav insjenkee en opdlinke. Na en haiff uui, de hoven opedoen om eend te sjekken. Blantwonezalf in de padkamer ganaale en op de povekand van de linkerand toen. Denove opedoen naadatet eerste glaf leeggis en de sjotel vastpakke. De blantwondezalf op de binnekand van de regtehantoenen deent oprape. Deent nogis oprape en met nen nantdoek de bwantwondesalv van deent vege. ze hande ontvete me visky en de tupe ssalf veeroprape. Tkapotte galzzopvege endeent terug in dehove doen. Deheent oprape en dove eers opedoen. De tweeeeiede fjes biski pedoen en overeindzette. opstjaan van de vjoer ent vetsspek onder de kas vege. Nogis opstjaan van d evjoer en tochma blijve zjitte. de bles op de gjondzette. Uide fjes djinke wande glave sijn opof kabot. Denove aftette deooge sljuite en omvalle.

Eend Met Whisky is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept