Verwarm de oven voor. Zeef de bloem boven een mengkom en voeg de gist toe. Meng de bloem en gist zorgvuldig door elkaar. Suiker, zout, olie en water toevoegen en alles met de mixer (deeghaken), eerst kort op de laagste stand, daarna op de hoogste stand in 5 minuten tot een glad deeg kneden. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen bij kamertemperatuur. Bestrooi het deeg dun met bloem en haal het uit de mengkom en kneed het op een met bloem bestrooid werkvlak nogmaals goed door. Verdeel het deeg in 12 stukken van gelijke grote, vorm van elk stuk een bol en rol deze uit tot cirkels met een diameter van ongeveer 12 cm. Leg telkens 4 deegcirkels op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de cirkels met tomatenketchup, laat hierbij telkens 1 cm vrij aan de rand. laat de kids naar keuze beleggen met bijv..geraspte kaas, ananas,ham ,champignons tomaat,paprika,olijven..topping naar eigen keus klaar zetten..