Salmi Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-zeef de fonds in een pan -laat de 30 g boter smelten en roer de bloem erbij en al roerend 3 a 5 min laten kleuren -al roerend de hete bouillon toevoegen -de zeer veredelde witte wijnsaus bijgieten en al roerend nog 1 keer aan de kook laten komen -op smaak brengen met zout,peper en de geplette jeneverbessen -roer de boter door de saus en meteen serveren

Salmi Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salmi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salmi Saus
30-60 min -
Bekijk recept