Tartaar Van Gerookte Rivierpaling En Grijze Garnalen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tartaar van gerookte rivierpaling en grijze garnalen: Haal de paling van de graat, hak hem grof en meng met de grijze garnalen. Meng alle andere ingredienten (behalve de zure room) samen in een mengkom. Voeg hier paling en garnalen aan toe. Meng er een beetje zure room onder, maar zeker niet te veel! Smaak af met peper en zout. Soepje van meloen: Maak de meloen schoon en snij hem in grote stukken. Maak de gember schoon en snij hem fijn. Meng alles in de keukenrobot of mixer. Voeg een scheutje gin toe en proef. Breng op smaak met peper & zout.

Tartaar Van Gerookte Rivierpaling En Grijze Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept