Gegratineerde Aubergines Met Mozzarella En Garam Masala

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ondertussen de tomaten pellen, in grove blokjes versnijden en deze 5 a 6 minuten laten slinken in een pan met olijfolie. Peper en zout toevoegen. Het gebakken vlees van de aubergines verwijderen met behulp van een lepel. Dit overgieten in de pan en opwarmen. Besprenkelen met garam masala. Na 2 a 3 minuten in een schotel doen en mengen met de yoghurt, plettend met een vork. Het mengsel beleggen met plakjes mozzarella en dan onder de grill plaatsen. In dit stadium kunt u al dan niet de halve aubergines vullen met de voltooide bereiding.

Gegratineerde Aubergines Met Mozzarella En Garam Masala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept