Vissoep Met Garnalen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snipper hem. Fruit hem goudgeel in de olie. Knijp het knoflook erboven uit en strooi de tijm erover. Schenk de visbouillon erbij en breng de soep aan de kook. Kruis de tomaat in en dompel hem even onder in kokend water. pel hem, verwijder de pitjes en snijd hem in kleine blokjes. Snijd de visfilet in reepjes van 1 x 3 cm. Spoel de garnalen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjesschoon en snijd ze in fijne ringetjes. Voeg voor het serveren de tomaat en visfiletreepjes toe aan de bouillon en kook ze circa 5 minuten mee tot de vis stevig wit is. Warm de garnalen en lente-uitjes even mee en serveer de soep direct in borden. Geef er plakjes citroen bij.

Vissoep Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept