Artisjokharten Met Cantharellen, Amandelsoep En Kwartel

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Amandelsoep: Bak de amandelen met de gemberwortel en ui op zacht vuur in de olie tot de amandelen lichtbruin kleuren. Voeg dragon en peper toe, schenk de melk, slagroom en kippenbouillon erbij en laat het mengsel ? 20 min. tegen de kook aan trekken. Zeef het mengsel en kook het vocht eventueel nog iets in tot een goede soepdikte. Breng op smaak met zout en peper. Kook de artisjokken in de bouillon (ze moeten onderstaan) samen met de basilicum, knoflook en ui in ? 30 min. gaar tot de blaadjes van de artisjok makkelijk loslaten. Verwarm de oven voor op 180?C. Bestrooi de kwartels met zout en peper en bak ze rondom bruin in 2 el olie. Zet ze daarna nog ? 10 min. in de oven tot ze gaar zijn. Bak de cantharellen 1-2 min. op hoog vuur in 1 el olie.

Artisjokharten Met Cantharellen, Amandelsoep En Kwartel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika met tomaatjessalade, radijs en kwarteleitjes
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept