Gefrituurde Tong Met Citroenboter

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tongen open langs het middenrif, zo dat de graat bloot komt maar het vlees nog aan de zijkanten vast hangt. Kruid met peper en zout en paneer ze vervolgens langs beide kanten met bloem, ei en paneermeel. Frituur ze op 170?C gedurende 7 a 8 minuten. Klaar de boter. Klop de eierdooiers op een laag vuurtje met water en citroensap tot een schuimige massa en werk op met de boter. Serveer de gefrituurde tong met in het middenrif de saus, een gekookte aardappel en tuinkers.

Gefrituurde Tong Met Citroenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept