Cannelloni Met Gehakt En Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De cannellonirolletjes in ruim water (met zout) halfgaar koken in ? 6 minuten, afgieten en laten uitlekken. Het gehakt en de soepgroenten rul bakken in boter en op smaak brengen met zout en peper. Cannellonirolletjes hiermee vullen en ze in een ingevette, lage ovenschaal leggen. Voor de saus de ui snipperen en met knoflook uit de pers fruiten. De tomatenpuree even meebakken. Wat oregano en basilicum toevoegen, de bouillon erbij roeren en koken. De saus over de cannelloni schenken en er wat kaas over strooien. De schotel 20 minuten in een warme oven van 180 ?C schuiven, zodat de kaas licht kleurt.

Cannelloni Met Gehakt En Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept