Everzwijn Met Trappist

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetl. boter in een brede braadpan. Kleur de everzwijnfilet aan alle zijden goudbruin. Leg de witlofrolletjes rond het vlees en blus af met ? dl bier. Dek af en laat gaar worden in 5 a 7 min. (het vlees mag nog rose zijn). Haal het vlees en de witlofrolletjes uit de pan en giet er de gezeefde basissaus in. Laat even koken. Giet er de room bij en laat lichtjes inkoken. Bind indien nodig met sausbinder. Snij het vlees in schuine sneden.

Everzwijn Met Trappist is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met everzwijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak van everzwijn onder een paddenstoelkorst en een mandje wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept