Bretonse Vissoep.2

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,laat deze bruin worden en fruit hierin de uien ongeveer 5 min.Maak de aarappelen schoon,snijd ze in stukjes en voeg deze samen met laurierblad,tijm en visbouillon aan het uienmengsel toe.Voeg peper en zout naar smaak en dieet toe.Kook de soep ongeveer 15 min.Voeg de moten vis toe en kook de soep nog ongeveer 15 min zachtjes door.Verwijder het laurierblad.

Bretonse Vissoep.2 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Mojitotaart
2 uur-
Bekijk recept
Kiwi-lime pie
45 min-
Bekijk recept
Marsepeinkusjes
20 min Snack
Bekijk recept