Nuoc Leo

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olie, knoflook en ui in een middelgrote steelpan en fruit ze al roerend 1 minuut. Voeg het gehakt, de garnalen, de peper en het zout toe en fruit al roerend nog 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en fruit nog 1 minuut totdat de massa glanzend is. Roer de pindakaas en vervolgens de chilivlokken, de suiker, de bonensaus en het water of de bouillon door de saus. Breng het geheel aan de kook en laat de saus 2 minuten koken. Roer de rijstkoekkruimels door de saus, draai het vuur lager en laat de saus ongever 5 minuten koken totdat hij dik en romig is. Roer hem regelmatig om. Serveer het heet of lauwwarm.

Nuoc Leo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nuoc Leo.
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
VARKENTJES IN DE MODDER TAART
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Marokkaanse wortelsoep
0 min
Bekijk recept
Varkensrollade gevuld met appel en pruimen
0 min
Bekijk recept

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes van zeelekkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante loempia’s met dipsaus
30 min- Snack
Bekijk recept
Vinnige vis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept