Fijne Kipragout Met Bladerdeegdeksel

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de schorseneren uitlekken in een zeef en snij in stukjes van 5 cm. Snij de bosuitjes fijn. Smelt de boter in een pan. Fruit de bosui zachtjes 3 minuten. Verwarm de ragout mee. Schorseneren, creme fraiche en sherry erdoor roeren, kervel erboven fijnknippen. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Vet de schaal in, schep de ragout erin en laat afkoelen. Bestuif de aanrecht met bloem, leg 3 plakjes bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een lap die 2 cm groter is dan de schaal. Leg de lap over de ragout. Plak de randen met water vast aan de schaal. Maak in het midden (met een appelboor) een gat. Maak uit de rest van het deeg versieringen zoals sterretjes en zo en plak met water op de deksel. tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Verwarm de oven voor op 200?. Klop het ei los en bestrijk het deegdeksel ermee. Bak in 30 minuten goudbruin en gaar.

Fijne Kipragout Met Bladerdeegdeksel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Zuurkoolschotel Met Bladerdeegdeksel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep Onder Bladerdeegdeksel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept