Scampi Met Inktvis

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de scampis in de schaal ongeveer 5 minuten in kokend water met zout. Snij de inktvis op ringen en kook de ringen niet langer dan een minuutje in kokend water met zout. Snij de knoflooktenen op schijfjes en de paprika op kleine stukjes. Knip de peterselie fijn. Pel de scampis en leg ze in het sap van de uitgeperste citroen. Leg ook de inkvisringen in het citroensap. Fruit de ui in hete olie, voeg daarna eerst de scampis toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Voeg enkele minuten later ook de inktvis en de paprika toe. Juist voor het opdienen de fijngeknipte peterselie eventjes meebakken. Lekker met stokbrood en kruidenboter of knoflookboter.

Scampi Met Inktvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept