Gelei Uit Vier Vruchten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vruchten wassen. Rode bessen rissen. Rabarber in stukjes snijden. In pan fruit met water aan de kook brengen en ca. 5 minuten koken. Schone, in heet water uitgespoelde, theedoek in zeef leggen en hierin vruchten laten uitlekken. Niet roeren, want dan wordt het sap troebel. Per deciliter sap 100 gram geleisuiker afwegen. Al roerende sap met geleiduiker aan de kook brengen en 4 minuten borrelend laten koken. Gelei in schoongemaakte potten schenken en direct sluiten. Na 1 dag kunt u de gelei al eten. (ca. 1 jaar houdbaar).

Gelei Uit Vier Vruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept