Lamskoteletjes Met Ui-kaaskorst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dan in hete olijfolie kort rondom aanbraden, kruiden en in de oven bij een ondertemperatuur tussen 70 en 95 graden langzaam garen. Uien en knoflook pellen, fijn snipperen en in hete olijfolie glazig bakken. De rijst toevoegen, kort doorroeren, met bouillon overgieten, klein gesneden rozemarijn en tijm toevoegen en zo lang zachtjes laten koken tot de vloeistof is verdampt. Daarna de parmezaan toevoegen en naar smaak kruiden. De koteletjes in hete olijfolie aan beide kanten kort bakken en aan de kant schuiven. Het ui-rijstmengsel op de koteletjes scheppen en de spek-bonen pakketjes er naast leggen. Het geheel in een voorverwarmde oven van 180-190 graden bakken. De worteltjes schrappen, in de lengte halveren. In een verhitte pan een beetje groentebouillon schenken en daarin de worteltjes beetgaar smoren. Iets tijm toevoegen; De saus weer verhitten, met aangeroerde aardappelmeel licht binden en met klein gesneden rozemarijn aromatiseren.

Lamskoteletjes Met Ui-kaaskorst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kazige prei
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmavleesschotel Met Rosti-kaaskorst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caramba
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-spek-aardappel-roomschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept