Pilafrijst Uit De Indische Keuken

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Stoof intussen de ajuin, look, kaneelstok, kardemomzaadjes, kruidnagels en gember in de olie.
- Voeg de basmatirijst toe en laat die 5 minuten de vetstof opnemen.
- Voeg het water toe (1,5 keer de hoeveelheid van de rijst) met het bouillonblokje, saffraan en beetje zout.
- Laat 10 minuten doorkoken, voeg dan de wilde rijst toe.
- Voeg de rozijnen toe en laat nog even doorkoken - Laat alles even rusten en voeg op het einde de noten en het limoensap toe.
- Bestrooi rijkelijk met verse koriander

Pilafrijst Uit De Indische Keuken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbrood uit de Cajun-keuken
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza Uit U Eigen Keuken
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zuurkool Met Rijst Uit De Bulgaarse Keuken
20-30 min -
Bekijk recept

Pilavrijst met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Met Ananas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Pilafrijst *
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept