Shoarma-Rijst Met Spitskool

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De paprika′s in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten, shoarma-vlees op hoog vuur rondom bruin bakken. Het vuur laagdraaien en het vlees uit de pan nemen. Ui, 1,5 paprika en spitskool in het braadvet enkele minuten roerbakken. De gezeefde tomaten met de tom.ketchup erdoor roeren en het mengsel op smaak brengen met peper. Het vlees erop leggen en op een laag vuur met het deksel op de pan in 10 min. gaar stoven. De rijst koken en samen met de mais en resterende paprika door de rest roeren.

Shoarma-Rijst Met Spitskool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma-spaghetti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept