Zalmtaart

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zalmsnippers in een koekepan iets opbakken, en de eieren erbij. Het geheel als roerei bakken tot het niet meer vochtig is. Het mengsel in het midden van een inmiddels ietswat ontdooid bladerdeegvelletje leggen, en de hoekjes hiervan naar elkaar toe vouwen. Op deze manier wordt het een soort poefje, de open randjes dichten en aan elkaar vast maken. De zalmpoefjes nu ongeveer 15 minuten in de oven tot dat het bladerdeeg gaar is.

Zalmtaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept