Vissersbord Met Tong-zalmrolletjes En Scampi's

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1- verwarm de olijfolie in een grote braadpan met hoge zijden en kleur er de scampi′s goudbruin in, samen met de fijngesnipperde sjalot en teentjes knoflook. 2- Breng =L water aan de kook met 1 blokje visbouillon en 1 eetlepel kruidentuiltje. Voeg de paprika, de broccoli en de diepgevroren tong-zalmrolletjes toe. 3- Laat afgedekt op een zacht vuurtje ongeveer 15 min. gaar worden. 4- Haal de tong-zalmrolletjes er uit en houd ze warm. 5- Giet de ′soep′ in de pan met de scampi′s. Doe er de room, de saffraan, het citroensap, de witte Martini en de stukjes tomaten bij. Laat even goed doorkoken. Breng op smaak met cayennepeper en eventueel nog wat peper en zout.

Vissersbord Met Tong-zalmrolletjes En Scampi's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Vissersbord met tong-zalmrolletjes en scampi’
0 min
Bekijk recept