Krokante Loempia's Met Langoustine

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal het varkensvlees in een keukenmachine fijn. Voeg de waterkastanjes toe en laat deze kort meedraaien. Snijd de langoustines in ronde plakjes van 2 mm dik. Meng in een kom het varkensgehakt met de langoustines en de bosui. Breng op smaak met zeezout, tabasco, sesamolie en het citroensap. Leg de 8 ′spring roll′velletjes plat op het werkvlak en verdeel het vleesmengsel hierover in een sigaarvorm. Vouw de zijkanten van de velletjes over de vulling, rol ze op en plak de naden dicht met lauw water. Verhit de olie in een pan op 180 graden bak de loempia′s goudgeel.

Krokante Loempia's Met Langoustine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine Gerechtjes Van Langoustines Als Tapas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van tarbot en langoustine met waterkerssaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van langoustine
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept