Roer de feta met de kwark, het hele ei, de ketchup, de asperges, de pijnboompitten, de basilicum en peper en zout naar smaak door elkaar. Rol 5 plakjes deeg op elkaar uit tot een lap van 25 x 40 cm. Verdeel de vulling erover, vouw het bladerdeeg dicht en plak de randen vast met water. Leg hem met de naden naar beneden op een met bakpapier bekleed bakblik. Steek met een koeksteker sterretjes uit de rest van het bladerdeeg. Plak ze met water op de pastei. Prik de pastei op verschillende plaatsen in met een cocktail-prikker. Bak de met eierdooier bestreken pastei in een voorverwarmde oven (200?C) in ? 25 min. goudbruin. Serveer lauwwarm. Verdeel de bavy leaves en de tomaatjes er omheen. Bestuif hem vlak voor het serveren met paprikapoeder.
Bladerdeegpastei Gevuld Met Feta is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta