Zeeduivelfilet In Katenspekjasje Met Bruin-biersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de suiker in een pannetje met een dikke bodem goudgeel karamelliseren. Voeg boter toe en laat deze al roerende smelten. Schenk het bier, de bouillon en de slagroom erbij en laat de saus tot circa tweederde inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Bak intussen de zeeduivelpakketjes in circa 7,5 minuten in de rest van de boter gaar en het spek knapperig. Schenk wat saus op de voorverwarmde borden. Leg de vis er in.

Zeeduivelfilet In Katenspekjasje Met Bruin-biersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zeeduivelfilet met rijst en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus
0 min
Bekijk recept
Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign
0 min
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept