Eend Met Kleine Uitjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eend kruiden met peper en zout, braden op vinnig vuur of goed voorverwarmde oven tot het vel volledig krokant gebakken is. Het gebraad laten rusten, de vetstof weggooien en blussen met de azijn. De gepelde ajuintjes glaceren met een beetje water, boter, snuifje suiker en zout, kruidnagel en laurier tot alle vocht is verdampt. De eend uit de bakplaat nemen en versnijden. De jus of bouillon even doorkoken, op smaak brengen en zeven. De eend in plakjes snijden en serveren met de uitjes en de jus

Eend Met Kleine Uitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept