Rode Rijst

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de rijst in ruim koud water om, laat het 10 min. staan en laat het dan uitlekken in een zeef. Snijd de paprika in kleine stukjes, snipper de ui en fruit dit met de uitgeperste knoflook in de olie. Schep de rijst erbij en bak het onder af en toe omscheppen glazig. Voeg de tomaatstukjes met vocht, 4 dl water en een mespuntje chilipoeder toe. Breng het aan de kook, roer de rijst goed om en laat het afgedekt op laag vuur in 20 min. gaar koken. Voeg na 15 min. de erwtjes toe. Hak tot slot wat koriandergroen fijn en meng dit door de rijst.

Rode Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept