Mexicaans Schoteltje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een goed verwarmde koekepan en bak het gehakt rul en bruin. Voeg ui, knoflook, paprika, groene peper en tomatenpuree toe en breng op smaak met het chilipoeder en zout; laat het ca. 10 min. pruttelen. Ontvel de tomaten, verwijder zaad en zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Voeg de tomatenblokjes en de helft van de koriander aan het gehaktmengsel toe en warm dit nog even mee. Verdeel de ijsbergsla over 4 borden, vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel en leg deze op het slabed. Bestrooi het geheel met de rest van de koriander en serveer de zure room apart.

Mexicaans Schoteltje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept
Krokante grapefruittaartjes
40 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bruisend cranberrysap
10 min
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept