Chili Con Carne A La Tex-Mex

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Bak het gehakt uit in een grote braapan.Doe er geen vet bij,roer alleen zo nu en dan om aanbaken te verkomen.2 Roer de ui knoflook en paprika door het vlees en laat de groente net gaar worden,als het mengsel te droog is voeg wat water toe.3 voeg de bonen toe.Roer de tomaten met sap en de tomtenpuree door het gehakt mengsel,voeg de rest van de ingredienten toe eventueel wat water.4 Breng de massa aan he kook, zet de vuur laag en laat de chili ten minste 30 minuten zachtjes doorkoken. Roer zo nu en dan om aanbaken te voorkomen.

Chili Con Carne A La Tex-Mex is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief op tex-mex wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept