LAMSFILET LA SOUS

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Men neme de lamsfilet, gekruid met cayunkruiden, en bakt deze roze aan in de braadpan. Als deze klaar is raspt men de winterpeen en de komkommer op de mandoline. Roerbak deze met de div. paddestoelen even aan in de wok. Doe wat van de lamsjus in de braadpan waar je de lamsfilet in gebakken hebt. Doe hier wat rozijnen bij en maak op smaak met wat zwarte peper. Frituur de basilicumblaadjes en laat deze uitlekken op papier. Zorg dat ze een donkergroene kleur hebben.

LAMSFILET LA SOUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hoender Gebraai Op Kole
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
PAPRIKA DU SOUS
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
PASTA BOLOGNESE DA SOUS
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete Chili-Boerenworst
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept