Frangipanetaart

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter smelten, suiker, eieren (volledig) , melk, gemalen amandelen, amandelessence, bloem en bakpoeder mengen in een kom. In een oven van 210? (voorverwarmd) ong. 40′ laten bakken. Taart bestrijken met confituur en glazuur aanbrengen. - Bladerdeeg : kan kant en klaar aangekocht worden in de versafdeling in elk goed grootwarenhuis. - Nog een weetje : De grote plak bladerdeeg eerst in het taartblik leggen dat vooraf ofwel beboterd is ofwel eerst met bakpapier bekleed is. Enkele gaatjes prikken in het bladerdeeg ! ! (Zo kan de lucht onderaan ontsnappen) ..De mengeling er op gieten en dan de randen aanbrengen. Dit is : Fijne reepjes bladerdeeg kruisgewijs erboven op leggen .

Frangipanetaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept