Rol het kruimeldeeg tot 5 mm dikte en snijd hieruit een cirkel van 20cm diameter. Leg de cirkel op een met bakpapier beklede bakplaat. Spuit met een spuitzak op de rand van de cirkel een boord van soezendeeg. De boord instrijken met een mengsel van eierdooier en melk. Spuit een 12-tal noppen soezendeeg op de bakplaat. Snijd het deeg telkens van de spuitzak af met een nat mes. De noppen ook instrijken met eierdooier en melk. Alles 20 tot 25 minuten bakken in een hete oven bij 200? C. Bereid de banketbakkersroom : Breng de melk met de vanillestok aan de kook. Meng de eierdooiers met de suiker tot een wit lint. Zout en bloem toevoegen en mengen. De warme melk langzaam door het mengsel roeren. De creme terug in de pan gieten, onder voortdurend roeren aan de kook brengen en 2 a 3 minuten laten doorkoken. Vul de soezen met 1/3 van de banketbakkersroom. De rest vermengt men met de tot sneeuw geklopte eiwitten. Maak een karamel door de poedersuiker in een pannetje te smelten. Kleef de gevulde soesjes met karamel op de rand van de taart. Overgiet de soesjes met de rest van de karamel. Vul de centrale holte met Saint-Honore-room en zet de taart op een koele plaats.