Tong-zalmrolletjes Met Kreeftensaus

3
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag zelf: Breng in de vispan de witte wijn aan de kook,zet het rooster met de visrolletjes er op,op de vispan.Dek af en laat 10 tot 20 minuten stomen.Leg er de laatste 2 minuten de springkrab-staartjes bij om te verwarmen. Neem de rooster weg en hou warm. Laat het kookvocht goed doorkoken.Voeg de kreeftensoep,de mascarpone kaas en het limoen-sap toe.Laat verder inkoken tot u een gebonden saus krijgt. Stoom intussen de broccoli beetgaar.Giet af en schep er voorzichtig de boter door.

Tong-zalmrolletjes Met Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept