Tongrolletjes Gevuld Met Zalm En Spinazie, Met Kreeftsaus

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de zalmfilets in twee gelijke, flinke stukken.Bepoeder de tongfilets langs de velzijde met een mengeling van bloem en gemalen peper.Draai om en leg op elke filet een drietal bladeren spinazie en een stuk zalm.Kruid lichtjes met peper en zout en leg er een takje dille op.

Tongrolletjes Gevuld Met Zalm En Spinazie, Met Kreeftsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

asperges met scampi's in kreeftsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel Van Kabeljauw En Kreeftsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Kreeftsaus En Zalm
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispannetje Met Kreeftsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept