Mossel-kerriesoep

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de mosselen uit de pan. Zeef het kookvocht boven een andere pan; druk de groenten goed uit. Schenk de rest van de bouillon en de wijn erbij en laat het geheel, zonder deksel, op een hoog vuur, in ca. 5 minuten iets inkoken. Roer de room en de smalle preiringen erdoor en voeg naar smaak zout toe. Neem de pan van het vuur. Haal de mosselen uit de schelpen, houd ca. 18 mosselen in de schelp apart voor de garnering.Breng de soep al roerende aan de kook, voeg de mosselen zonder schelp toe en laat die zachtjes (zonder te koken) warm worden.

Mossel-kerriesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Koude kerriesoep met garnalen
0 min
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mosselen en mie in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min Voorgerecht
Bekijk recept