Wildmousse Van Fazant

0
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-het vlees in stukjes snijden en in de mixer pureren -gelatine 5 min laten weken in het koud water -1/4 l van de gezeefde fazantenbouillon in een pannetje doen, warm laten worden en de goed uitgeknepen gelatine erdoor roeren -vermengen met het fijngemalen vlees en op smaak brengen -daarna 30 min wegzetten op een koele plaats -ondertussen de boter smelten, bloem erbij roeren en langzaam de melk erbij roeren en 5 min laten koken en kruiden met zout en peper -vermengen met het gegeleerde fazantenvlees -room stijf kloppen en erdoor scheppen -bekleed een cakevorm met boterhampapier en vullen met de fazantenmousse -stijf laten worden in de koelkast

Wildmousse Van Fazant is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept