Echte Zondagse Soep

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een 4 literpan,doe er 3 liter water in,2 bouillonblokjes en leg de schenkel erin.Breng het aan de kook en laat dan het vlees op een zacht vuur een aantal uren zachtjes trekken.Het moet net af en toe borrelen.Ondertussen kruid u het gehakt en maak er balletjes van.Was de prei,de wortels en de kruiden en snijd/knip alles klein.Als het schenkelvlees gaar is haalt u het uit de pan en tegelijkertijd gaan soepballetjes, soepgroenten en vermicelli erin.Laat de soep nog 15 min. koken.Snijd het vlees klein en doe het terug in de pan. Tip:voeg een paar slabonen,doperwten,een tomaaten een klein koolrabi gesneden toe aan de soepgroenten.

Echte Zondagse Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept