Gevulde Kalkoen

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalkoen op een houten plank leggen.Met een puntig mes het borstbeen er voorzichtig uuithalen.Het spek kleinsnijden,de lever in plakjes snijden,de ui fijnhakken,het broodje weken en uitknijpen. Alles tegelijk met het ei,peper en zout goed door het varkensgehakt mengen. De kalkoen hiermee vullen. De plakjes spek om de borst van de kalkoen binden. De kalkoen in een braadslee 1 1/2 uur in de oven braden. Daarbij steds keren en bedruipen met het vloeibare boter. Na 2/3 van de braadtijd het spek verwijderen en de kalkoen bruin laten worden. Het spek kleinsnijden en door het braadnat roeren. De kalkoen uit de pan nemen,de zure room door het braadnat roeren,op smaak brengen en apart bij de kalkoen geven

Gevulde Kalkoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept