Zomerfruit Met Sabayon

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ingredi?nten voor de saus in een kom en klop alles goed los. Zet de kom in een pan met heet water en verwarm de massa (au bain-marie) al kloppend met een garde tot de massa mooi is gebonden Breng voor de vruchten de cr?me de cassis en het sinaasappelsap bijna aan de kook. Ris de aalbessen van de takjes en laat ze in het hete vocht even zacht worden. Zorg dat de bessen niet kapot gaan. Neem ze uit het vocht. Maak de overige gekozen vruchten schoon. Verdeel de vruchten over 4 bordjes of schaaltjes en schenk de (lauw)warme wijnsaus er iets over en ernaast. Garneer met blaadjes citroenmelisse.

Zomerfruit Met Sabayon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met vers zomerfruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept