Tauge, Komkommer En Oesterzwammen

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tauge wassen en de groene vliesjes zoveel mogelijk verwijderen. De tauge op een zeef latenuitlekken. De komkommer wassen (niet schillen) en in niet te dunne plakjes snijden.De plakjes in reepjes snijden. De oesterzwammen schoonmaken en in reepjes snijden. De olie verhitten in de schaal 1/2- 1 minuut op 750 watt.De reepjes komkommer en oesterzwam er door heen scheppen en het mengsel in de magnetron verhitten totdat de reepjes komkommer bijtgaat zijn (afgedekt 1 a 2 minuten op 750 watt. Vervolgens de tauge toevoegen en alles luchtig mengen.Het mengsel met sojasaus besprenkelen en er de sesamzaadjes overheen strooien. De schaal nog ff in de magnetron zetten afgedekt 1 a 2 minuten afgedekt 750 watt. De schaal enigzins schuin houden en de groente opzij schuiven. Het vocht binden met een mengsel van aardappelmeel en sherry. Door de aanwezige warmte wordt het bindmiddel direkt gaar. Alles nog eens goed mengen en de smaak controleren.

Tauge, Komkommer En Oesterzwammen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept