Ossenstaartsoep Met Een Kaas-hamstengel

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de plakken ham naast elkaar op een met bakpapier bekleed bakblik en strooi de kaas erover. Schuif het bakblik kort onder de hete grill zodat de kaas een beetje smelt maar de ham nog zacht blijft. Neem het bakblik uit de oven en strooi het bieslook over de kaas. Rol de plakjes om de soepstengels. Bereid intussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de slagroom dik en lobbig. Verdeel de soep over 4 kommen en lepel de slagroom erover. Bestuif met een snufje paprikapoeder. Leg de soepstengels elk op een kom en serveer direct.

Ossenstaartsoep Met Een Kaas-hamstengel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept