Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2: Ca. 3 eetlepels bakvet achterhouden, rest weggooien (of aardappeltjes in bakken!). Port en azijn bij in pan achtergebleven balkvet schenken en aan de kook brengen. Port in ca. 2 minuten op middelhoog vuur iets laten inkoken, af en toe roeren. Eendenborstfilets ca. 3 minuten aan beide anten in saus verwarmen, Uit pan nemen en op plank leggen.

Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met salsa verde
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
brownie ( zonder bloem)
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaas Parfait
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Zalmforel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept