Portobello Met Italiaanse Vulling

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden C. Meng de ham, tomaten, olijven, kaas, fijngehakte stelen van de portobello en broodkruim door elkaar. Klop de eieren los en kruid deze met peper, zout en basilicum. Doe alles door elkaar en vul hiermee de portobellos. Ongeveer 20 minuten bakken in het midden van de voorverwarmde oven.

Portobello Met Italiaanse Vulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept